Salut lume!


Bine ati venit!

Azi m-am hotarat sa incep un nou capitol de cercetare si sa impartasesc cu voi ceea ce voi afla despre culori si forme. Tot ce ne inconjoare este culoare si forma. De unde provin aceste culori si aceste forme? Ce face ca anumite combinatii intre ele sa produca armonie si vindecare iar alte combinatii sa produca dizarmonie, haos si durere.

Ce rezonante, ce efecte au vibratiile culorilor din spectru vizibil asupra noastra. Cum putem folosi energiile culorilor pentru a ne infrumuseta viata, a ne vindeca si a fi in armonie cu intreaga creatie.

Armonia formelor se reflecta in tot ce este frumos in univers – de la corpuri ceresti pana la particule subatomice insa ceea ce ma preocupa in mod deosebit si as dori sa impartasesc cu voi este geometria sacra. Ce numim geometrie sacra – imbinarea formelor intr-o formula magica, vindecatoare, initiata? Sau poate e mult mai mult decat atat? Numarul de aur, fractali si alte notiuni se pierd in mister sau sunt poate atat la indemana pentru fiecare dintre noi? Ramane sa aflam impreuna.

Doua capitole vitale ale creatiei – culoarea si forma … Dar viata cu forma fara culoare ar fi ca in niste poze alb negru, terne cu multe  tonuri de gri, intre alb si negru. Cam plictisitor, nu? Culoarea fara forma… isi poate imagina cineva asa ceva? Putem spune ca la inceput Creatia s-a materializat ca forma sau mai intai a aparut culoarea? Lumina s-a trasformat intai in forma sau in culoare? Oricum lumina contine toate culorile dar si toate formele (sau cel putin asta este parerea mea).

Rand pe rand culoare cu culoare, forma cu forma voi incerca alaturi de voi sa cercetez aceste doua mistere – forma si culoare.

Bine ati venit alaturi de mine!

Reclame

One response to “Salut lume!

  1. Salut, acesta este un comentariu.
    Ca sa stergi un comentariu, autentifica-te, si vizualizeaza comentariile postarii, acolo vei avea optiunea de a le edita sau de a le sterge.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s